Natuurlijk jezelf zijn!

Welkom bij Beautysalon Esther
Praktijk voor huidverbetering

Wat doet het met jou als je in de spiegel kijkt?

Zie jij de veranderingen in je huid, die tonen dat de tijd niet heeft stil gestaan. Als je ouder wordt veranderd je huidbeeld. Lijntjes, rimpels, rode adertjes en-of pigmentvlekken die je ziet ontstaan kunnen je een onzeker gevoel geven. Ik herken dit gevoel maar al te goed. Zelf kreeg ik 12 jaar geleden last van Vitiligo, langzaam kwamen er steeds meer witte vlekken tevoorschijn op mijn huid. Hierdoor heb ik me lange tijd heel onzeker gevoeld en probeerde ik mijn vlekken zo veel mogelijk te camoufleren of te bedekken. Na vele verschillende behandelmethodes, heb ik uiteindelijk mijn witte vlekken leren omarmen en accepteer ik nu dat ze bij mij horen en mij uniek maken. Het blijft een kwetsbare emotie, die er vooral in de zomer voor kan zorgen dat accepteren best nog lastig kan zijn. Deze emotie drijft mij het meest om ervoor te zorgen dat jij als klant je altijd gehoord en gezien voelt op het moment dat je onze salon binnenstapt en dat je innerlijk net zoveel aandacht verdiend als de buitenkant.

Ons aanbod

Huidverbetering

Huidverbetering betekent voor ons, een gezonde, mooie huid die straalt en laat zien hoe jij je van binnen voelt. Samen met jou werken wij naar het meest haalbare resultaat en maken graag met jou een huidplan op maat. 

Acne

Een onzuivere huid met kleine witte puistjes, ontstekingen en-of comedonen. Wij kunnen je helpen! Kom eens langs voor advies tijdens een intakegesprek!

Ontharen met IPL

Definitief ontharen bieden we aan in de vorm van intensieve IPL behandelingen. Vraag ons naar de pakketvorm die wij aanbieden of kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Cryotherapie

Last van storende of ontsierende plekjes op je huid? D.m.v. stikstof kunnen wij met de Cryopen goedaardige huidoneffenheden, zoals pimentvlekken, steelwratjes en-of ouderdomswratten, tot op de millimeter nauwkeurig behandelen. 

Hoe werken wij

Wij vinden het heel fijn, dat als jij als nieuwe klant naar onze salon wilt komen, eerst eens kennis met jou te maken, dit doen we d.m.v. een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierin nemen we de tijd om te luisteren naar je wensen en wat je graag zou willen verbeteren aan je huid. Wij vertellen je graag wat onze werkwijze is en of we iets voor je kunnen betekenen. Even kennismaken vinden wij belangrijk, zodat je weet of je op het juiste adres bent bij ons. Vanuit dit intakegesprek gaan we de eerste behandeling inboeken, volgt er een grondige huidanalyse en vertellen we welke behandeling past bij jouw huid en hoe je zelf thuis, op de juiste manier, je huid kunt verzorgen. Iedere huid is uniek en daarom vinden wij het fijn om een behandeling op maat te kunnen geven. Dit stemmen we bij iedere afspraak opnieuw af, op wat jouw huid nodig heeft. 

Ben je nieuwsgierig geraakt wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor jouw persoonlijke intakegesprek.