Definitief ontharen IPL

Ongewenste haargroei: Pijnloos en veilig ontharen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo'n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

Behandeling:
Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haar. Het pigment van de haar geleid de warmte naar de haarzakjes en vernietigd de haarstamcellen waarna ze geen haartje meer kunnen produceren. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste èèn onderhoudsbehandeling.

Zijn de IPL behandelingen voor iedereen geschikt?
Bij de behandeling van ongewenste haargroei dient het haar pigment te bevatten voor de geleiding van licht en de warmte naar de haarwortel, die uiteindelijk vernietigd dient te worden. In blonde, rode en grijze haren, alsmede overgangs-/ donsbeharing is geen of nauwelijks pigment aanwezig. Een succesvolle behandeling kan derhalve niet gegarandeerd worden. Negroïde huidtypes zijn uitgesloten voor enige IPL behandeling wegens het te hoge pigmentgehalte in de huid. De overige getinte huidtypes zijn wel uitermate geschikt voor een IPL behandeling.

Zijn de IPL behandelingen duur?
NEE. In verhouding tot het meerjarig gebruik van scheermesjes, het ondergaan van hars behandelingen of het gebruik van ontharingscrèmes is het absoluut niet duur. Buiten de kostenbesparing welke u op termijn realiseert geniet u tevens van het comfort om u niet meer te hoeven nadenken over ongeschoren locaties en heeft u geen last meer van ingegroeide haartjes.

Wilt u meer informatie of prijzen over IPL behandelingen, wij geven u graag advies in een vrijblijvend intake gesprek.