content image
content image- 1488798132
This phantom sticky

Tarieven

Gezichtsbehandelingen

Reiniging, wenkbrauwen waxen, peeling, uitreinigen van onzuiverheden, hersellend of hydraterend serum, massage schouders, creme pakking.

Een intensieve reinigende behandeling om onzuiverheden te verwijderen.Met als doel de huid weer in betere conditie te brengen in combinatie met de juiste produkten voor thuisgebruik. Wij hebben de Acne-specialisatie in huis en worden hiermee door veel zorgverzekeraars vergoed.

Deze behandeling zorgt voor herstel en frisheid bij een vochtarme en gevoelige huid. Inclusief wenkbrauwen waxen, peeling, onzuiverheden verijderen, oogserum, fleecemasker en massage van schouders- gezicht en hoofd.

Een intensieve boost voor een huid die een oppepper nodig heeft. Zeer geschikt als u snel een mooi resultaat wilt bereiken. 

Een behandeling die hydrateert en verstevigd. Inclusief een bindweefselmassage van decollete, hals en gezicht.

En behandeling ter ondersteuning van de celvernieuwing, werkt verstevigend, talgregulerend, verhelderend op pigmentvlekjes en hydrateert de huid.

Deze behandeling werkt ondersteunend, preventief en kalmerend op een gevoelige huid met gesprongen haarvaatjes.

Speciaal uitgevoerde behandeling met producten afgestemd op de mannenhuid.

De oogpakking zorgt voor optimale hydratatie van de fijne huid rondom de ogen. Ontspant de huid en geeft weer een frisse oogopslag.

content image
content image
content image
content image

Pedicure

Massages

content image
content image
content image
content image
content image

Harsen & verven