Tarieven

Custom Made

Iedere behandeling maken wij Custom Made. Zo ben je er altijd zeker van, dat iedere keer als je bij ons in de stoel ligt de behandeling wordt afgestemd op jouw huidbehoefte. Tijdens het verbeteren van je huid voeren wij verschillende specialistische behandelingen uit, dit
bespreken wij met je alvorens wij met de behandeling gaan starten. 

Tijdens de behandeling kunnen wij o.a. de volgende specialisaties inzetten:

  • Fruitzuren
  • Microdermabrasie
  • Microneedeling
  • Bindweefselmassage

In combinatie met de bovenstaande specialisaties wordt de behandeling verder compleet gemaakt met o.a. wenkbrauwen modeleren en-of verven, waxen van bovenlip en-of kin, verwijderen van onzuiverheden en tijdens het masker kun je genieten van onze heerlijke ontspannende massage van nek- schouderpartij en hoofdhuid.

Ben je een nieuwe klant!

Boek dan eerst een vrijblijvend intakegesprek in. Zo kun je bij ons je wensen kenbaar maken en vertellen we je graag wat (en of) we voor jou kunnen betekenen. Na deze kennismaking , kunnen we een behandeling inboeken.

Kom je al vaker bij ons?

Dan sta je in ons systeem en kun je altijd online een behandeling naar keuze inboeken.

Boek hieronder je behandelingBeauty cadeaukaart!

Love the skin you're in! Met deze kaart geef je een ervaring met persoonlijke aandacht cadeau. De cadeaukaart kan al voor bedrag van 25,- cadeau gegeven worden. Deze bon kan gebruikt worden om een skincare pakket op maat uit te zoeken en wij nemen de tijd voor product + huidadvies en een analyse over de conditie van je huid.
Deze bon verpakken wij in een luxe doos met sampels. Zo geeft je echt een mooi origineel cadeau.