Even kennis maken

Mijn salon

De salon is gevestigd in de Prinses Julianastraat in Naaldwijk. Sinds 1 April 2023 hebben wij hier onze deur geopend. Onze kennis en gezelligheid is mee verhuisd, zodat onze klanten zich nog steeds thuis voelen en ontspannen hun behandeling kunnen ondergaan.

Mijn motivatie is dan ook om jouw huid zo optimaal mogelijk te verbeteren. Je huid op een natuurlijke manier terug te brengen in haar of zijn gezonde staat, zodat je huid weer straalt en laat zien hoe jij je van binnen voelt. Samen toe werken naar een haalbaar resultaat en een gezonde huid is wat mijn werk zo leuk maakt. Persoonlijke aandacht, verbinding, authenticiteit en echtheid zijn belangrijke waarden voor mij. Dit mag je dus ook van mij verwachten. Met een open en eerlijke communicatie is er altijd aandacht voor wat jij nodig hebt, op deze manier bereiken we de mooiste resultaten en hebben we de mooiste samenwerking!

Liefs Esther

Esther van Driel

Ik ben de eigenaresse van Beautysalon Esther. Mijn drive iedere dag is, om met de juiste behandelingen en advies een huid weer gezond te krijgen. Persoonlijke aandacht, het vertrouwen wat je krijgt, het klantcontact en de samenwerking wat vaak al jaren terug gaat, maakt mijn vak nog mooier en zorgt voor extra diepgang en voldoening. Mijn vak als huidspecialist zie ik heel breed en daar is aandacht voor het innerlijk, zeker een groot onderdeel van, want rust, goede voeding en ontspanning zorgen voor pure schoonheid van binnenuit.

Een nieuwe plek een ’nieuwe start’

Na 26 jaar als all-round schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt, heb ik de recente verhuizing van mijn praktijk naar Naaldwijk aangegrepen het roer om te gooien en mijn missie uit te dragen. Want waar ik écht energie van krijg is; samen met jou werken naar een gezonde huid zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken. En op een gezonde huid zie je geen vlekken, oneffenheden en overmatige veroudering. Dit alles met duurzame producten o.b.v. 100% natuurlijke ingrediënten.
 

Holistisch

Daarbij kijken we altijd op een holistische wijze naar jouw huid. Tijdens de intake nemen we naast je huidbeeld ook je voedings- en levensstijl mee, waarmee we een drieëenheid vormen die belangrijk is voor een maximaal resultaat.

Deelbehandelingen

Omdat wij meer tijd en ruimte in onze agenda nodig hebben voor een goede focus op een mooi eindresultaat zijn los te boeken, kleine deelbehandelingen, zoals wenkbrauwen verven/waxen komen te vervallen. 
 

Wanneer kun je terecht?

Op maandag, dindag, donderdag en vrijdag is de salon geopend, op woensdag ben ik gesloten.

Kom gerust eens langs!
Liefs,Esther